Содржина

Во 1958 година, за време на Студената војна – двајца научници, два света и две идеологии се соочија во трка за опстанок во Научниот институт „Винча“ во близина на Белград.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете