Содржина

Две пеперутки стануваат пријатели за време на нивната годишна миграција на југ. Сепак, нивното патување не е толку едноставно како што изгледа, бидејќи Патрик има само едно крило, а Џенифер се плаши од височини. Заедно патуваат во потрага по подобар живот, борејќи се против непредвидливи временски услови и гладни птици, за да откријат што значи вистинска храброст.

Можеби ќе сакате да ги погледнете