Содржина

Кога технолошкиот милијардер Слејтер Кинг ќе ја запознае келнерката Фрида на својата гала за прибирање средства, тој ја поканува да му се придружи на него и на неговите пријатели на сонуван одмор на неговиот приватен остров. Кога почнуваат да се случуваат чудни нешта, Фрида почнува да ја преиспитува својата реалност.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете