Содржина

Весела новогодишна ноќ во домот на Биби. Некој прави колачиња, некој изведува магионичарски трикови, се пеат весели песнички и никој не насетува какви изненадувања и најнеобични пријателства ќе им донесе на Биби и Боби оваа „снешкастична“ Нова година.

Проекции

 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 14:00
 • 12:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 17:30
 • 17:30
 • 17:30
 • 14:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00
 • 18:00