Содржина

Една млада жена наследува запуштен паб и открива мрачна тајна во неговиот подрум – Baghead – суштество што ја менува формата што ќе ви овозможи да разговарате со изгубените сакани, но не без последици.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете