Содржина

Единствената ќерка на кинескиот император Хан Ксуанди, бега од строг принц и бара помош од Галите и двајцата храбри воини Астерикс и Обеликс.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 18:00 - Велес
  • 19:00 - Свети Николе
  • 16:00 - Велес
  • 16:00 - Свети Николе
  • 16:00 - Велес
  • 18:00 - Велес
  • 19:00 - Свети Николе