Содржина

Во духот на Ваијана и Снежното Кралство, „Аинбо – Духот на Амазон“ е епското патување на една млада хероина и нејзините духовни водичи, кои се впуштаат во потрага да го спасат својот дом во спектакуларната амазонска прашума.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Проекции

  • 20:00
  • 20:00