2гласа 4.5

Содржина

Децата знаат да бидат чудовишта. Откако група криминалци киднапираат 12-годишна балерина, ќерка на моќна фигура од подземјето, се’ што треба да направат за откуп е да ја чуваат една ноќ. Во изолираната вила, киднаперите ги снемува еден по еден и откриваат дека не се заклучени со нормално девојче.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес
  • #2 Штип