Содржина

Антоан е шеф на службата на човечки ресурси. Работата со луѓе е тоа во што е добар, но кога неговата жена, преоптоварена со обврските, одлучува ненадејно да оди на одмор и да му ги остави одржувањето на куќата и нивните четири деца, тој мисли дека нема да биде премногу тешко. Но Антоан не го проценува добро хаосот кој можат да го направат четири деца…

Видео и фотографии

1 видео 7 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете