Содржина

Посрамотен поранешен полицаец, се изолира во шума за да живее тивок и повлечен живот. Неговиот живот се менува кога приватен детектив го најмува да истражи едно убиство.

Проекции

  • 22:15
  • 22:15
  • 22:15
  • 22:15