2гласа 5

Содржина

По две децении како едно од најомилените и најтрајните мјузикли на сцената, „Wicked“ конечно го прави своето долгоочекувано патување на големото платно како спектакуларен, генерациски дефинирачки филмски настан оваа празнична сезона.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете