Содржина

Адаптација на мјузиклот од 1957 година, West Side Story ја истражува забранетата љубов и ривалитетот помеѓу Jets и Sharks, две тинејџерски улични банди од различно етничко потекло.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете