Содржина

25 години по убиствата во Вудсборо, нов сериски убиец испливува на површина и Сидни Прескот мора повторно да се врати и да ја открие вистината.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30