Содржина

Врз основа на извонредниот лик во филмот “Чарли и фабриката за чоколади” , „Вонка“ ја раскажува чудесната приказна за тоа како најголемиот светски пронаоѓач, магионичар и производител на чоколади стана саканиот Вили Вонка што го познаваме денес.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете