Содржина

Деновите на авантури и веселба завршија, бидејќи Кристофер Робин, сега млад човек, ги остави Вини-Пу и Прасето сами да се снаоѓаат. Како што поминува времето, чувствувајќи се лути и напуштени, двајцата стануваат диви. Откако пробале крв, Вини-Пу и Прасе тргнале да најдат нов извор на храна. Не поминува долго пред да започне нивното крваво дивеење.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете