Содржина

Викторија се обидува да го остави мрачното минато како руски курир за дрога зад себе, но пензионираниот полицаец Дејмон не го дозволува тоа и ја држи нејзината ќерка во заложништво. Сега, Викторија мора да употреби пиштоли, храброст и мотор за да се откачи од серија насилни гангстери – или можеби никогаш повеќе нема да го види своето дете.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете