Содржина

Филмот е претходник на игрите, главна улога е Том Холанд, кој го глуми Дрејк. Во филмот ќе дознаеме повеќе детали како Дрејк се запознал и спријателил со Сали.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 15:00
 • 15:00
 • 14:00
 • 14:00
 • 16:00
 • 16:00