Содржина

Опишан како пост-апокалиптичен трилер кој вклучува иднина погодена од војна меѓу луѓето и вештачката интелигенција.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 20:00 Велес
  • 20:00 Штип
  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес
  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес
  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес