Содржина

За време на одморот, едно девојче и нејзините родители се земени како заложници од вооружени странци кои бараат семејството да направи избор за да ја спречи апокалипсата.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 20:30 - Велес
  • 21:15 - Свети Николе
  • 18:30 - Велес
  • 18:30 - Свети Николе
  • 21:30 - Велес
  • 19:00 - Свети Николе
  • 21:15 - Свети Николе