Содржина

Следејќи ги настаните дома, семејството Абот сега се соочува со ужасите на надворешниот свет. Принудени да се впуштат во непознатото, тие сфаќаат дека суштествата што ловат по звук не се единствените закани што демнат на песочната патека.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете