Содржина

Седумнаесетгодишна аристократка се вљубува во љубезен, но сиромашен уметник на луксузниот, несреќен Титаник.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 21:30 - Велес
  • 21:30 - Свети Николе
  • 21:30 - Велес
  • 21:30 - Свети Николе
  • 18:00 - Велес
  • 18:00 - Свети Николе
  • 21:30 - Велес
  • 21:30 - Свети Николе