Содржина

Унаи Лопез де Ајала е експерт за криминални профили во Ерцаина (полицијата на Баскија) кој се враќа во службата по административно разрешување поради неодамнешната смрт на неговата бремена сопруга во сообраќајна несреќа што се случи пред една година.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете