Содржина

Керол Денверс ги заплеткува нејзините моќи со оние на Камала Кан и Моника Рамбо, принудувајќи ги да работат заедно за да го спасат универзумот.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете