Содржина

Млада сирена склучува договор со морска вештерка да го замени нејзиниот прекрасен глас за човечки нозе за да може да го открие светот над водата и да импресионира принц.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете