Содржина

Една млада Американка е испратена во Рим за да започне живот во служба на црквата, но наидува на темнина што ја натера да ја доведе во прашање нејзината вера и открива застрашувачки заговор кој се надева дека ќе доведе до раѓање на злото воплотено.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете