Содржина

Тој е каскадер и како сите други каскадери, трпи експлозии, куршуми, судари, фрлања низ прозор и паѓање од најголеми височини, се’ за наша забава. Сега, набрзо по несреќа која можеше му ја заврши кариерата, овој херој од работничката класа мора да пронајде исчезната ѕвезда, да реши завера и да ја врати љубовта на својот живот додека си ја работи својата работа. Што би можело да тргне на добро?

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии