Содржина

Кога сродните души Ерик и Шели се брутално убиени, на Ерик му се дава шанса да ја спаси својата вистинска љубов жртвувајќи се себеси и тргнува да бара одмазда, поминувајќи низ световите на живите и мртвите за да ги исправи погрешните работи.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете