Содржина

Наредникот Џејмс Харпер, кој е отпуштен од специјалните сили на САД, ризикува сè кога ќе се вработи во приватна организација на платеници.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

  • 21:00
  • 19:00
  • 19:00
  • 21:30