Содржина

Психијатар, каде човек по име Лестер Билингс разговара со докторот за „убиствата“ на неговите три мали деца, опишувајќи ги настаните од изминатите неколку години. Неговите први две деца умреле мистериозно од очигледно неповрзани причини (дијагностицирани како смрт во креветчето и грчеви, соодветно) кога останале сами во нивните спални соби. Единственото заедничко беше тоа што децата плачеа „Бугиман!“ пред да останат сами, а вратата од плакарот подотворена по откривањето на нивните трупови, иако Билингс е сигурен дека вратата била затворена.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете