Содржина

По случајна средба, решителната Кети е привлечена од Бени, член на моторџискиот клуб Вандали од Средниот Запад. Додека клубот се претвора во опасен подземен свет на насилство, Бени мора да избере меѓу Кети и својата лојалност кон клубот.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #3 Велес
  • #2 Штип
  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете