Содржина

Кога строго тајно оружје ќе падне во раце на платеници, агентка на ЦИА ги здружува силите со три меѓународни агентки во смртоносна мисија да го извлечат, додека останува чекор понапред од мистериозната жена која го следи секој нивен потег.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете