Содржина

Времето лета во најочекуваниот блокбастер годинава – Тенет. Кристофер Нолан се враќа на големото платно со филмски коктел од акција, шпионажа, грабежи и научно-фантастични елементи што гарантира одлична забава.

Неименуван оперативец на ЦИА е регрутиран од мистериозна организација наречена Тенет за да учествува во глобална задача што се одвива надвор од рамките на времето какво што го знаеме. Мисијата: да се спречи Андреј Сатор, одметнатиот руски олигарх да започне Трета светска војна. Протагонистот наскоро ќе ја совлада уметноста на „инверзија на времето“ како начин на спротивставување на заканата што претстои.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете