Содржина

Зависник, коцкар и свирач на хармоника се вплеткуваат во мафијата додека одат да вратат купено албанско девојче кај нејзиниот татко.

Проекции

  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес
  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес
  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес