3гласа 4

Содржина

Кога група пријатели невнимателно го прекршуваат светото правило на читањата на Тарот, тие несвесно ослободуваат неискажливо зло заробено во проколнатите карти. Еден по еден се соочуваат со судбината и завршуваат во трка со смртта.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #3 Велес
  • #4 Кисела Вода
  • #2 Штип

Можеби ќе сакате да ги погледнете