Содржина

Модерна акциона авантуристичка приказна за патот каде што 17-годишната девојка по име Сузуме му помага на мистериозниот млад човек да ги затвори вратите од другата страна кои ослободуваат катастрофи насекаде низ Јапонија.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете