Содржина

До дваесет години, Едуард Стрељцов има се за што може да сонува: талент, пари, слава и љубов. Тој е ѕвезда во подем на Советскиот фудбал. Целата земја очекува победа од националниот тим на престојното Светски првенство каде Стрељцов ќе треба да се соочи со одличниот бразилски фудбалер Пеле.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете