Содржина

Работејќи во сенка на неговиот татко, ценетиот полициски ветеран (Самјуел Л. Џексон), дрскиот детектив Езекиел „Зик“ Бенкс (Крис Рок) и неговиот дебитантски партнер (Макс Мингела) ја преземаат одговорноста за грубата истрага за убиства кои морничаво потсетуваат на грозоморното минато на градот. Несакајќи заробен се повеќе во мистеријата, Зик се наоѓа во центарот на морбидната игра на убиецот.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете