Содржина

За време на Божиќните празници со кралското семејство на имотот Сандрингам во Норфолк, Англија, принцезата Дијана одлучува да го прекине бракот со принцот Чарлс.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете