Содржина

Погледнете ја филмската приказна за најбрзиот еж во светот. Во оваа авантуристичка комедија, малиот, син еж, Соник, и неговиот нов најдобар пријател Том се здружуваат за да ја одбранат планетата од злобниот генијалец д-р Роботник и неговите планови за владеење со светот.

Видео и фотографии

1 видео 6 фотографии

Проекции

Избери кино

  • #1 Свети Николе

Можеби ќе сакате да ги погледнете