Содржина

Филмската приказна Avec L ‘amour за Дионис и неговата огромна љубов кон автомобилите.

Дионис и стана познат на јавноста со неговата улога во документарниот филм „Avec L`amour“ – „Со љубов“, во кој се раскажува приказната за неговата огромна посветеност и сонот да направи музеј за стари автомобили во Неготино.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете