Содржина

Во продолжението на духовитата филмска приказна, публиката ќе ги следи комичните и возбудливи настани околу главниот јунак Гриша (Милош Биковиќ), момче од високата класа кој ќе се најде во улога на слуга од минатиот век, што го менува на подобро. По патувањето „во минатото”, тој реагира на секоја неправда на арогантната и размазена Катја (Аглаја Тарасова), која набргу ќе се најде во друго време и со друг општествен статус, што носи нова линија во филмската приказна.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете