Содржина

Бркајќи ветувачка процедура која наводно ќе го излечи неговиот рак, Џон Крамер се упатува кон Мексико за да помине низ експериментален третман, само за да дознае дека е плен на измама. Сега, измамниците стануваат плен на новата игра на Jigsaw.

Видео и фотографии

1 видео 6 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете