Содржина

Вонземски остаток го избира Џејм Рејс за свој симбиотски домаќин, давајќи му на тинејџерот оклоп кој е способен за извонредни и непредвидливи моќи, засекогаш менувајќи ја неговата судбина додека тој станува суперхерој Синиот Бумбар.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете