Содржина

Дваесет и нешто годишниот Рос Улбрихт ја креира „Silk Road“, веб-страница за продавање дрога. Агентот на ДЕА, Рик Боуден е задолжен да го приведе и да ја уништи страницата.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Проекции

  • 21:00
  • 19:00