Содржина

Филмот ја продолжува приказната за тинејџерот Били Батсон, кој откако го рецитираше магичниот збор „SHAZAM!“ се трансформира во неговиот возрасен супер херој алтер его, Шазам.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете