Содржина

Мастерот на Кунг Фу, Шанг Чи, откако се придружува кон организацијата Десет Прстени е приморан да се соочи со своето минато.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете