Содржина

Шпионот на Студената војна, Гревил Вин и неговиот руски извор се обидуваат да стават крај на кубанската ракетна криза.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Проекции

  • 17:00
  • 17:00
  • 17:00
  • 17:00
  • 17:00