Содржина

Повозрасна кинеска имигрантка е вовлечена во незамислива авантура во која таа се обидува да го спаси светот истражувајќи паралелни универзуми во кои се среќава со животните патишта кои би можела да ги има.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете