Содржина

Инспириран од вистински настани што се случија за време на жестокото ривалство помеѓу Германија (Ауди) и Италија (Ланчиа) на Светското првенство во рели во 1983 година

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 21:00 Штип
  • 21:00 Велес
  • 19:00 Штип
  • 19:00 Велес