Содржина

Девет преведувачи, ангажирани да го преведат последното продолжение на најпродаваната трилогија, се затворени во луксузен бункер. Кога ќе се појават првите десет страници од ракописот на интернет, работата од соништата станува ноќна мора.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете